Philip Cracco: "Aisha zal wel iemand anders vinden"

photo_news
Een paar maanden geleden was Philip Cracco (55) ervan overtuigd dat zijn relatie met Aisha nog te redden viel. Maar nu zijn ze opnieuw uit elkaar, en de zakenman uit The Sky Is The Limit is ervan overtuigd dat het permanent is. "Aisha's kinderwens stak andermaal de kop op", klinkt het in Dag Allemaal.

Aisha woont voorlopig in een appartement van Philip. "Daar mag ze van mij rustig de tijd nemen om op haar positieven te komen. Tot ze, euhm, een nieuwe weg kan inslaan. Want ik zie het nu echt niet meer goed komen tussen ons. Stel dat we het toch nog een kans zouden geven... Ik wil niet degene zijn over wie Aisha later zegt: 'Hij is de man die mij géén kind heeft gegeven.'"

Door zijn kankerbehandeling kan Philip de komende jaren geen kinderen krijgen. "Inmiddels weet ik hoelang ik door de medicijnencocktail die ik moet innemen haar droom niet kan waarmaken: de komende drie jaar. Dus ja, ik kán Aisha simpelweg nog niet direct een kind schenken. En heel eerlijk: over drie jaar ben ik 58. Te oud om nog aan kinderen te beginnen, vind ik."

De zakenman heeft het moeilijk. "Makkelijk is het niet, uiteraard. Maar ik troost me met de gedachte dat Aisha wel iemand anders zal vinden. Ze is een mooie, jonge vrouw... Ik wens Aisha echt waar het allerbeste toe. En ikzelf... Ik ben geen man die graag alleen is. Dus, ik hoop dat ik ook wel op iemand anders zal vallen. Dat zou alleszins helpen om het verdriet te doen vervagen."

Lees het hele interview vandaag in Dag Allemaal.