Ga naar de mobiele website
^ Top

Phil Collins weer samen met zijn ex

Phil Collins en Orianne Cevey in 2010.
afp Phil Collins en Orianne Cevey in 2010.
Orianne Cevey, de vrouw met wie Phil Collins tien jaar geleden uit elkaar ging, heeft zondag tijdens een interview verteld dat zij en de zanger weer een stel vormen. Een tweede huwelijk sluit ze niet uit.

"Onze scheiding was een verkeerde beslissing", zo zei Cevey aan de Zwitserse krant SonntagsBlick. "Ik noem Phil nu weer mijn man. We zijn zo hecht dat het eigenlijk geen verschil maakt of we getrouwd zijn of niet, maar we zijn ervan overtuigd dat we op een dag voor de tweede keer zullen huwen," vertelde de 43-jarige Zwitserse.

Het koppel, dat in 1999 in Zwitserland in het huwelijksbootje stapte en samen twee zonen heeft, ging in 2006 weer uit elkaar. Twee jaar later scheidden ze officieel. Het was het derde huwelijk voor Collins, die nog drie kinderen heeft uit eerdere relaties.

Nu hun scheiding trouwde Cevey met investeringsmakelaar Charles Mejjati met wie ze een zoon heeft. Het hele gezin verhuisde toen van Zwitserland naar Miami.

Phil Collins heeft in het verleden al eerder dat het vertrek van Cevey en de kinderen voor hem het begin van een erg moeilijke periode betekende: de zanger raakte aan de drank, maar kickte later af en verhuisde zelf van Zwitserland naar Miami om dichter bij zijn familie te zijn.

In een interview met The Guardian eerder deze maand gaf Collins al toe dat de scheiding mogelijk een fout was: "We beseften dat we elkaar misten. We hebben een fout gemaakt en we hebben die rechtgezet".

Cevey, die recent haar scheiding van Mejjati heeft aangevraagd, vertelde aan SonntagsBlick dat ze altijd van Collins is blijven houden. "We waren altijd erg hecht, omwille van de kinderen. En net vorig jaar besefte ik dat hij inderdaad de man van mijn leven is," zo zei de vrouw.

Collins heeft haar door een erg moeilijke periode geholpen nadat ze deels verlamd raakte tengevolge van een nekoperatie eind 2014. "Ik spendeerde vier maanden in het ziekenhuis en hij heeft geweldig goed gezorgd voor Matthew en Nicholas," de zonen van het koppel, aldus Cevey. "Dat was een grote opluchting voor me". Ze voegde eraan toe dat de ervaring haar had geholpen om te beseffen 'dat ze voor elkaar gemaakt waren'."  
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug