Phaedra Hoste (42) aast op 18 jaar oudere zakenman

Photo News
Sinds Phaedra Hoste (42) zich toelegde op schilderen en haar afbraakfabriek, is het al enige tijd stil rond het ex-model. Vanaf nu hoeft Phaedra echter niet meer alleen op societyfeestjes te verschijnen, want er wordt gefluisterd dat er een nieuwe man in haar leven is. Het zou gaan om Jef Cavens (60), een zakenman uit Turnhout, schrijft Story.

Cavens is de stichter en eigenaar van het bedrijf Euro Tap Control, dé marktleider in België op het gebied van (automatische) kassasystemen en tapkranen. Phaedra zelf, die vorige week samen met familie in Monaco verbleef, ontkent dat er sprake is van een relatie tussen haar en Jef, maar verschillende bronnen luidden een andere klok.

Phaedra en Jef werden reeds samen gespot in het mondaine Knokke en la Hoste was zelfs aanwezig op het excentrieke feest naar aanleiding van Cavens' zestigste verjaardag. Een feest dat helemaal opgezet was volgens het thema van de James Bond-film Casino Royale, inclusief pokertafels, dollarbiljetten en naar verluidt zelfs schaars geklede vrouwen in kooien. Maar, volgens Phaedra, is Jef een gemeenschappelijke vriend en is hij als een vaderfiguur voor haar.

Jef Cavens zou nochtans de ideale partij voor Phaedra kunnen zijn: een succesvolle zakenman die er warmpjes bij zit en niet aarzelt om nu en dan een exclusief feestje te geven. Het is echter nog maar de vraag of dat nog lang zo zal blijven. Sinds vorig jaar hangt er immers een donkere wolk boven Cavens' naam en carrière. In maart 2013 werd de stichter van Euro Tap Control, samen met zijn IT-specialist en enkele medewerkers, aangehouden en verhoord door het gerecht. Cavens en zijn bedrijf werden verdacht van fraude en enkele medewerkers bekenden dat ze tientallen horecazaken hadden geholpen om te frauderen.