Paul Severs is al 45 jaar getrouwd met zijn Paulette: "Bedankt voor de weg die we samen hebben afgelegd"

Paul Severs is al 45 jaar getrouwd met zijn Paulette
Facebook Paul Severs is al 45 jaar getrouwd met zijn Paulette
Zanger Paul Severs (69) en zijn vrouw Paulette (66) zijn deze week 45 jaar getrouwd, en dat laat Severs niet onopgemerkt passeren. 

Terwijl zijn Facecbookpagina overspoeld wordt met gelukswensen, deelt hij ook zelf liefdesboodschappen voor zijn vrouw. Onder andere vond hij het beeldmateriaal terug dat VRT destijds in '73 op zijn huwelijk maakte. Hij zong daar live het nummer 'Ik Heb Je Lief', dat hij speciaal voor Paulette schreef. 

Het koppel heeft het niet altijd makkelijk gehad. Paulette ontwikkelde blefarospasme, een aandoening waarbij haar oogleden samentrekken en ze op bepaalde momenten blind is. Die aandoening is niet te genezen. Paul ging toen plichtbewust minder optreden, omdat zijn vrouw voorrang had op zijn carrière. 

Uit zijn bijschrift bij de romantische trouwfoto die hij deelde op Instagram, blijkt dat hij echter nog geen moment spijt heeft gehad. "Bedankt Paulette voor de mooie weg die we samen al hebben afgelegd!" klinkt het.  




3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anita Scheerlinck

    Paul en Paulette van harte PROFICIAT met jullie 45ste huwelijksverjaardag! Mijn familie en ik waren destijds ook aanwezig op de zéér PRACHTIGE huwelijksviering in Don Bosco te Halle. Nog véél GELUK en SUCCES gewenst. Anita Scheerlinck ( Zottegem)

  • Luc Deville

    45 jaar getrouwd is de uitzondering in de sector. Proficiat

  • Jos Denos

    Proficiat aan jullie beiden. Nog een lang en gelukkig leven samen gewenst.