Exclusief voor abonnees

Paul - Polle Pap - Michiels wordt 70 en viert met nieuw album, boek én verjaardagstour: "Op naar de 100! Maar niet als een oud verrimpeld peeke a.u.b."

Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
De tijd lijkt geen vat te hebben op Paul Michiels, maar toch wordt hij over exact een maand 70. Die verjaardag viert hij met een plaat — met de veelbetekenende naam ‘Ageless’ —, een tournee én een autobiografie. Zijn geheim? «Géén. Gewoon goede genen en elke ochtend een beetje hydraterende crème», lacht Polle Pap. «Ik word gemakkelijk 100. Maar liefst niet als een verrimpeld oud ‘peeke’, daar ben ik te ijdel voor.»

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Theo Van Hoof

    Als ik me niet vergis leeft moeder Madeleine nog. Moe Stans, zijn grootmoeder is ook meer als 90 geworden. Was op haar gezegende leeftijd nog altijd gerespecteerd en graag gezien in het pleintje.