Passagiers schrikken zich een hoedje wanneer ze ontdekken dat één van de bekendste vrouwen ter wereld in het vliegtuig zit

Madonna zat op een van de goedkoopste zetels in het vliegtuig.
Facebook Madonna zat op een van de goedkoopste zetels in het vliegtuig.
Material Girl-zangeres Madonna (59) heeft een geschat vermogen van minstens 800 miljoen euro, maar desondanks vloog de schatrijke Queen of Pop deze week economy class van Londen naar de Portugese hoofdstad Lissabon. Volgens passagiers in het Air Portugal zat de superster op één van de goedkoopste stoelen van 42 euro voor een enkelticket. 

Britse media vragen zich af waarom Madonna - die in Londen woont - niet meer met superdeluxe privéjets over de wereld vliegt en opeens kiest voor een wel heel voordelig ticket. Op een foto die door een medepassagier werd gemaakt en vervolgens op Facebook gezet, is de met haar gsm spelende hitzangeres te zien zonder make-up, verwarde haren, gymschoenen en gekleed in een casual outfit.

Madonna zat tijdens de vlucht van 2,5 uur aan de raamkant, maar op het rijtje van drie krappe stoelen bleef de middelste vrij. Of de ster dat had geregeld is onbekend. Ze zou aan boord niks hebben besteld en met niemand hebben gesproken. Normaal gesproken kiest de queen of pop voor dure business class-stoelen of regelt ze een privéjet.

Voetbaltalent

Madonna reist wel vaker van Londen naar Lissabon, omdat haar uit Malawi geadopteerde zoon David Banda (12) daar sinds augustus dit jaar voetbalt bij Benfica. David trainde al een tijdje mee met de club en daar viel hij kennelijk in de smaak. Hij wordt gezien als een groot voetbaltalent en mag zijn kunsten vertonen in de Benfica-jeugdopleiding.

Villa in Sintra

Madonna, die afwisselend in Engeland en Amerika woont, heeft inmiddels een villa van enkele miljoenen gekocht in de plaats Sintra, niet ver van Lissabon. Op die manier kan ze zo vaak als mogelijk bij haar zoon zijn. De ster heeft nog drie adoptiekinderen: Mercy James (11) en de 5-jarige tweeling Esther en Stelle Mwale. Daarnaast heeft ze twee biologische kinderen, dochter Lourdes (21) en zoon Rocco (17).

Kiss 💋

Een foto die is geplaatst door Madonna (@madonna) op
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Daniel Bauwens

  Ze ziet er wel ongelooflijk goed uit voor haar leeftijd, bovendien heeft ze evenveel recht om daar te zitten zoals iedereen. Waarom dat mensen daarover discussieren begrijp ik niet.

 • Nicky Bud

  Zit op rij 1, en heeft zeer waarschijnlijk 2 stoelen afgehuurd, E en F. Dit om rustig te zitten. Rij 1 is al nooit economy, zelfs niet bij RyanAir. En voor een vlucht van 2 uur en 45 min heb je echt geen luxe nodig.

 • Peter Buyck

  Ik had ze in ieder geval niet herkend. En bij uitbreiding. Kunnen we stoppen met roddelen over elkaar?

 • rudy jorissen

  laat toch iedereen doen wat hij of zij zelf wil, als wij het geld hebben gaan we toch ook eerste class zitten, wat een heisa allemaal.

 • Nando Garcia Fernandez

  Tis ook nooit goed ,vlieg je met een privé toestel dan heb je een dikke nek vlieg je economy dan is het weer wat anders.