Paris Jackson getipt voor hoofdrol in Madonna-film

AFP
Onlangs mocht de 19-jarige dochter van Michael haar eerste filmrol al op haar naam schrijven. Nu hebben producenten van de film 'Blonde Ambition', een biografische film over het leven van Madonna, haar op het oog voor de hoofdrol. Dat meldt de Daily Mirror op basis van een bron.

Momenteel zouden de producenten nog in onderhandeling zijn met Paris over de rol. De film die zich afspeelt in New York in de jaren tachtig gaat over Madonna's weg naar de top en het uitbrengen van haar eerste album.

Paris maakte eerder dit jaar veel indruk met haar acteerdebuut als 'social mediagoeroe' in de televisieserie Star, een show van Fox over drie vrouwen die hun eigen popgroep beginnen.

Groot fan
Mocht Paris de rol op zich willen nemen dan zou dat enorm helpen aangezien Madonna een groot fan is. "De makers hopen iemand te casten op wie ik dol ben", aldus Madonna.

De 58-jarige zangeres haalde vorige maand nog uit naar de makers van Blonde Ambition. Madonna vroeg zich hardop af waarom Universal Studios een film over haar wil maken dat gebaseerd zou zijn op een script vol leugens.