Exclusief voor abonnees

Paris Hilton maakt komaf met haar imago van dom blondje: “Ik heb altijd perfect geweten waarmee ik bezig was”

Photo News
Wanneer Paris Hilton volgend jaar in februari 40 wordt, hoopt ze voorgoed verlost te zijn van haar imago van dom blondje. De ‘socialite’ en ‘rijke erfgename’ is vandaag bovenal een slimme zakenvrouw, die met haar vriend, ondernemer Carter Reum, een nieuwe toekomst tegemoet gaat – mogelijk zelfs als getrouwde vrouw.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jurgen hens

    En dat is domweg in glamour leven. Terwijl uw fortuin ervoor kan zorgen dat ge simpel en gelukkig door het leven kunt. Vele mooie dingen kunt zien als je nooit moet werken. En eenvoudige mensen die uw pad kruisen beminnen zou u gelukkiger maken dan tussen de geldverkwistende wereldvreemde jetset te vertoeven. Gemiste kansen van het leven. Dus slim ???

  • lieve vanderstraeten

    Uw entourage waarvoor ge betaald, de weten waar ge u moet mee bezig houden. Het is gemakkelijk als ge nooit ene slag hebt moeten doen en nu zo hoog van de toren blazen! Als het zo is, schenk uw miljoenen weg en ga werken zoals wij vrouwen ook moeten doen om onze kroost te onderhouden!