Paris Hilton is verloofd en haar ring kost... goed 1,5 miljoen euro

Paris Hilton en haar verloofde Chris Zylka.
Instagram Paris Hilton en haar verloofde Chris Zylka.
Paris Hilton heeft groot nieuws. De hotelerfgename heeft zich verloofd met haar vriend Chris Zylka. Voor de ring die hij haar kocht, moest Zylka wel heel diep in de buidel tasten.

Chris ging afgelopen weekend op één knie en stelde Paris de grote vraag tijdens hun vakantie in Aspen. "Ik ben verloofd met de liefde van mijn leven en mijn beste vriend. Ik heb me nog nooit zo gelukkig, veilig en geliefd gevoeld. Chris is op elke mogelijke manier perfect voor mij en hij heeft me getoond dat sprookjes echt bestaan", reageert Paris op de verloving. Paris en Chris vormen ongeveer een jaar een koppel.

De hotelerfgename deelde de foto's van het aanzoek op haar Instagrampagina. "Ik was echt verrast en heb meteen ja gezegd", vertelt Paris nog. Ook de ring die Chris voor haar uitkoos, kan haar bekoren. "Hij is prachtig. Het is echt de mooiste ring die ik ooit gezien heb, ik was echt aan het bibberen toen ik 'm rond mijn vinger deed." 

Voortaan loopt Paris dus rond met een pareltje van 2 miljoen dollar. Dat heeft de Amerikaanse sieradenontwerper Michael Greene, die de ring maakte, aan TMZ verteld. Omgerekend kost de ring dus 1,66 miljoen euro en het kostte vier maanden om hem te maken. In het juweel: 20-karaats diamanten.

Paris gunde iedereen in Aspen al een blik op haar verlovingsring.

De verlovingsring van Paris
Photo News De verlovingsring van Paris
Paris Hilton en Chris Zylka
Photo News Paris Hilton en Chris Zylka10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marc de leersnyder

  decadentie ten top

 • Elvis Fofana

  En intussen sterven mensen van honger.

 • eddy daems

  Wie wenst die nog geluk? Ze koopt het anders wel.

 • eddy daems

  Daar kunnen minder bedeelden lang van eten. Maar dat is voor zulke mensen niet belangrijk, ik vraag me af voor hoelang het weer duurt.

 • ronny cuypers

  Belachelijk. Een verloving moet gaan over emoties en geluk, niet over geld.