Papa van Marthe over relatie met Viktor Verhulst: "Van bedrog is geen sprake"

Bedankt iedereen voor de vele lieve berichtjes deze week ☺️ ! Wij zijn super gelukkig ❤️
Dat het nieuwe K3'tje Marthe nog niet lang vrijgezel was toen ze Viktor Verhulst aan de haak sloeg, heeft de geruchtenmolen op gang gebracht. Haar vader Bart stelt vandaag in Dag Allemaal orde op zaken: "Niemand werd bedrogen, Alexis en Marthe gingen in alle vriendschap uit elkaar."

De twee tortelduifjes Marthe en Viktor zijn het meest besproken showbizzpaar van het moment. Het is ook wel bijzonder: de zoon van de Studio 100-baas, die zelf een reputatie als player heeft, die verliefd wordt op één van de K3'tjes. Gert Verhulst reageerde zelf ludiek op het nieuws en maakt niet de veel woorden vuil aan de nieuwe relatie van Viktor.

Bart, de vader van Marthe, zegt vandaag in Dag Allemaal dat hij blij is voor zijn dochter, ook al heeft hij de nieuwe aanwinst in de familie nog niet ontmoet. "Het is een mooi koppeltje. Viktor en Marthe kennen elkaar al lang, want Marthe zingt al jaren in het Studio 100-koor. Ze is ook goed bevriend met Marie, de zus van Viktor." Meteen daarna wil hij wel 1 ding duidelijk maken: "Er is geen sprake van bedrog. Viktor was al sinds januari weer single. Marthe liet nog niet zo lang geleden weten dat de relatie met haar jeugdvriendje voorbij was. Maar Alexis en zij gingen wel in alle vriendschap uit elkaar. Ik loop haar ex soms nog tegen het lijf."

De voormalige vriendin van Viktor, Miss België-finaliste Aurélie Hendrickx, heeft het wel moeilijk met de nieuwe relatie van haar ex. Ze deelde vorige week een emotionele tekst op social media. Vrij vertaald klinkt het zo: "Ik weet nu dat wie jou niet opzoekt, jou niet mist. En wie jou niet mist, die is niet om jou bekommerd..."

...
♥ - Aurélie Hendrickx | Facebook