Pamela Anderson spreekt zich uit tegen #MeToo-beweging: “Ga gewoon niet naar een hotel met een vreemde”

Pamela Anderson gelooft niet in de #MeToo beweging.
Photo News Pamela Anderson gelooft niet in de #MeToo beweging.
Actrice Pamela Anderson (51) heeft zich zopas uitgesproken tegen de #MeToo-beweging. “Ik vind het een beetje té”, zucht ze. “We zijn allemaal verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid.”

“Ik zal waarschijnlijk gelyncht worden omdat ik dit zeg”, klinkt het. “Maar mijn mama heeft me altijd geleerd dat ik niet naar hotelkamers moet gaan met vreemden.”

De beweging begon in 2017, om slachtoffers van seksueel geweld een stem te geven. “Ik vind dat het mannen verlamd”, gaat de ‘Baywatch’-actrice verder. “Daarnaast vind ik al dat feminisme saai geworden. Feminisme is goed, ik ben zelf feminist, maar deze derde golf ervan is gewoon te veel.”

Naast Anderson hebben ook Melanie Sykes en Lindsay Lohan al aangegeven dat ze de #MeToo hashtag beu zijn.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jil Heirman

  Veel van de meisjes die zich wel laten vangen, zijn nog minderjarig. Zijn we echt een maatschappij die minderjarige zware criminelen vrijlaat wegens “te jong om te snappen wat ze doen”, maar tegelijk wel een verpletterende verantwoordelijkheid legt bij verkrachte meisjes? Omdat die blijkbaar een glazen bol hebben en alles op voorhand weten?

 • Luke Vincke

  Volgens #Metoo mag je amper nog naar een vrouw kijken of je hebt als man "prijs" en een aanklacht aan je broek, terwijl in Duitsland een parlementslid na een serieverkrachting van een meisje door asielzoekers, nu voorstelt om asielzoekers een cursus seksuele opvoeding te laten volgen. Begrijpen jullie het nog?

 • Bowie Stone

  "Zopas" Ze deed deze uitspraak zeker een jaar geleden.

 • Renee Gaillard

  Mij gedacht !

 • Gil Rod

  En voornamelijk kom geen jaren daarna af dat je aangerand of andere handelingen hebt ondergaan he .Direct klacht indienen .