Pamela Anderson, de enige echte Baywatch-babe: "Ik ben nog steeds ondeugend"

kos
In juni komt de 'Baywatch'-film uit, met Kelly Rohrbach (27) als C.J. Parker - een personage dat onsterfelijk werd dankzij Pamela Anderson. Net nu trekt La Anderson nog eens haar kleren uit voor een sexy fotoshoot. Alsof ze nog even de puntjes op de i wil zetten: op haar 49 is zij nog steeds de enige echte 'Baywatch'-babe.

Dat ze vervangen werd door een jongere versie van zichzelf in de film, zit Pamela Anderson duidelijk hoog. Al raakte vorige week wel bekend dat ze toch opduikt in de 'Baywatch'-film, maar dus niet als sexy C.J. Parker. Alsof ze de makers van hun ongelijk wil overtuigen, poseert de wulpse blondine nu voor een shoot die weinig aan de verbeelding overlaat. De zwart-witfoto's doen vermoeden dat er hier en daar wel wat Photoshop aan te pas kwam, maar poseren kan het bijna 50-jarige sekssymbool nog steeds. Coco de Mer is overigens het Britse lingeriemerk dat eerder ook al een ondergoedcollectie uitbracht samen met 'Fifty Shades'-schrijfster E. L. James.


Pamela Anderson heeft nooit moeite gehad met naakt -en dat is een understatement. Twintig jaar geleden liep ze als C.J. Parker rond in een strak rood badpak in de tv-serie 'Baywatch' - een rol die haar grote doorbraak betekende.

Coco de Mer

Voor het goede doel

Later ging ze nog ontelbare keren uit de kleren. Voor modeshoots, maar ook voor dierenrechtenorganisatie PETA. Als ze haar lichaam in de strijd kan werpen voor een betere wereld, twijfelt ze geen seconde. Maar ook gewoon om te tonen dat ze nog steeds meekan met de jongere versies van zichzelf, de meisjes die het nu proberen te maken in Hollywood. Zo sierde ze de cover van de toenmalig laatste naakte Playboy, om niet veel later nog eens uit de kleren te gaan voor haar eigen veganistische schoenencollectie. "We zullen de wereld veranderen. Er ligt een paradijs aan onze voeten. We moeten veranderen naar een groene economie en meer gelijkwaardigheid", zegt ze zelf over de shoots die ze doet voor PETA.


Wat de shoot voor Coco de Mer betreft, vertelde Anderson begin deze maand nog aan 'Vogue': "Mijn lingerie hoeft niet door iedereen gezien te worden om mij sexy en vrouwelijk te voelen. Ik draag het voor mijzelf en als iemand anders het ziet, is dat een bonus." En op de vraag of ze intussen niet te oud is om in haar ondergoed te poseren, antwoordde ze: "Oh, ik doe nog steeds ondeugende dingen. Wij zijn seksuele wezens. Vrouwen zullen altijd sensueel zijn."

David Hasselhoff

Wat haar rol in de nieuwe 'Baywatch'-film betreft: Dwayne 'The Rock' Johnson - die de rol van Mitch Buchanan van David Hasselhoff overneemt - kondigde vorige week via zijn Instagram aan dat Pamela Anderson toch had toegezegd om mee te spelen. Wat haar rol juist zal inhouden, is een goed bewaard geheim. Dat er veel onderhandelingen aan te pas kwamen, is wel al lang duidelijk. In februari van dit jaar liet Anderson zelf nog weten dat ze niet meteen opgezet was met wat ze haar in eerste instantie aangeboden hadden. "Ik ben blij dat ze de film ook zien als een hommage aan het origineel. En ik ben gecharmeerd dat ze zoveel moeite willen doen. Ik heb het aanbod om mee te spelen niet afgeslagen. Ik heb wel nee gezegd tegen de rol die ze me voorstelden. We zullen wel zien", luidde het toen.