Pa speelt op Super Bowl, maar zoon Justin Timberlake mag later geen American Football spelen

Justin Timberlake
AFP Justin Timberlake
 Het zoontje van Justin Timberlake en Jessica Biel gaat geen American Football spelen. Dat verklaarde de vader van Silas (2) op een persconferentie rond de Super Bowl aankomende zondag.

De uitspraak is opvallend, want Justin treedt wel al voor de tweede keer op tijdens de finale van het Amerikaanse footballseizoen. Volgens GQ flapte de zanger er na een vraag uit "hij zal nooit football spelen", waarna hij zich snel herpakte door daaraan toe te voegen dat hij Silas heus zou steunen als het jochie zich later op "de sportkunst" zou willen storten.

Football is de laatste jaren veel negatief in het het nieuws vanwege de hersenschade die veel spelers oplopen tijdens het uitoefenen van de sport. Een flink aantal (ex-)profs heeft door de gevolgen van aandoening CTE te kampen met stemmingswisselingen, concentratieproblemen en suïcidale gedachten. Alhoewel al jaren bekend was dat football een groot risico op CTE met zich meebracht, erkende footballbond NFL dat pas in 2016.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.