Ozzy Osbourne start afscheidstournee in april

 Ozzy Osbourne
EPA Ozzy Osbourne
Voordat Ozzy Osbourne (69) het toeren vaarwel zegt, pakt hij nog één keer flink uit. Tijdens een persconferentie in zijn huis in Los Angeles liet de Prince of Darkness dinsdag weten dat hij in april start aan een afscheidstournee die twee jaar zal duren.

De zanger benadrukte volgens Billboard dat hij niet met pensioen gaat. Hij wil na de tournee nog wel optreden, maar niet meer langdurig van huis zijn. "Ik ben dan in de 70. Ik heb door de jaren heen tijd met mijn familie gemist. Ik was altijd onderweg met een paar pauzes hier en daar. Het is gewoon tijd."

De afscheidstournee heet 'No More Tours 2', een knipoog naar Ozzy's poging om te stoppen met toeren begin jaren 90. Toen noemde hij wat zijn laatste tournee had moeten worden 'No More Tours'.

Dinsdag maakte de zanger op zijn Facebookpagina de data van de eerste zes maanden van de tour bekend. Deze zomer staat Osbourne nog op Graspop. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kris Boeie

    Do en is also bezig van 1977 aan zijn afscheids tournee