Overleden Whitney Houston gaat binnenkort op tournee dankzij hologram

De nabestaanden van Whitney Houston zijn bezig een tournee met een hologram van de overleden zangeres te plannen. Dat zegt haar schoonzus Pat Houston in The New York Times.

De familie Houston wil daarnaast een nieuw album met nooit eerder uitgebrachte liedjes uitbrengen. Sinds het overlijden van Whitney in 2012 wilden de nabestaanden niets weten van dergelijke deals, maar volgens Pat is nu het juiste moment. "De afgelopen zeven jaar zijn erg emotioneel geweest, maar nu moeten we strategisch zijn.”

In de jaren voordat de zangeres op 48-jarige leeftijd overleed, kwam ze vooral in het nieuws vanwege haar verslavingen. Een nieuwe tournee en album moeten daar nu verandering in brengen. "Het ging helemaal niet meer om de muziek. Mensen waren vergeten hoe goed ze was. Ze lieten de persoonlijke dingen in haar leven de reden waarom ze in eerste instantie verliefd op haar waren overschaduwen.” Wanneer het nieuwe album uitkomt en de tournee van start gaat, is nog niet bekend.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny Degreef

    Hoe goed ze was ??? Ik heb in Gent tientallen mensen de zaal zien verlaten halverwege het concert, ergens rond hrt jaar '90. Dat vertelt de pers nooit. Live trok ze op niks: nummer half zingen en dan 1 lange noot op 't einde... dat was het dan. Veel tralala en weinig prestatie.