Ouders van 25-jarige toyboy Madonna maken zich geen zorgen: “Het is serieus tussen hen, liefde kent geen leeftijd”

Photo News
Het is dik aan tussen Madonna (61) en haar achtergronddanser Ahlamalik Williams (25). De vader van Ahlamalik bevestigt aan TMZ de geruchten dat de twee een koppel zijn en vertelt daarnaast dat de relatie serieus is.

Al maanden wordt gefluisterd dat de 61-jarige zangeres samen is met de 25-jarige danser. Volgens Ahlamaliks vader Drue zijn de twee al ruim een jaar samen en is er sprake van liefde. Hij heeft zijn schoondochter zelfs al meerdere keren gezien. Ook zou Madonna hem hebben verteld dat ze van zijn zoon houdt en graag voor hem wil zorgen. “Liefde kent geen leeftijd”, aldus Drue, die eraan toevoegt dat zijn zoon “la vida loca” (gek leven) leeft. “Ik ben heel erg blij voor hem.”

De Queen of Pop was eerder twee keer getrouwd. Zo stapte ze in 1985 in het huwelijksbootje met acteur Sean Penn en gaf ze in 2000 haar jawoord aan filmmaker Guy Ritchie. Daarna werd ze aan verschillende mannen gelinkt, onder wie de Nederlandse danser en choreograaf Timor Steffens.

Photo News3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Catherine MISTIAEN

    Jonge man en rijpere vrouw: past perfect! Waarom? Ze delen dezelfde zin voor humor: relativerend en relaxed.

  • Mario Lopez

    Super!!!!

  • Ann Verschueren

    Het zoveelste bewijs dat geld geen leeftijd kent.