Oude, kalende man gaat uit de kleren en blijkt... deze knappe celebrity te zijn

YouTube
Je zou het niet zeggen, maar onder deze oude man gaat niemand minder dan de knappe acteur Channing Tatum schuil. De vermomming was een grap ter promotie van zijn nieuwe film 'Magic Mike XXL'. Daarvoor deed hij zich voor als baas van de filmmaatschappij. De vrouwelijke fans waren echter zeer verbaasd toen de man plots uit de kleren ging en zijn werkelijke identiteit bekend maakte.

De film is het vervolg op 'Magic Mike', een film over mannelijke strippers. Channing Tatum speelt daarin de hoofdrol. Enkele nietsvermoedende filmfans - en dat zijn niet zo verwonderlijk vooral vrouwelijke fans - werden uitgenodigd voor een exclusieve vertoning van de nieuwe film. Ze werden bij aanvang ontvangen door een oude, kalende man, die zich voorstelde als marketing director van de filmmaatschappij. In werkelijkheid was het Channing die een grondige schminkbeurt achter de rug had.

Alle aanwezigen werden door de man ondervraagd. Ze moesten onder andere zeggen wie ze de beste acteur vonden en of de plot van de film hen ook maar iets interesseerde. Op antwoorden dat het de mensen vooral ging om het mannelijk bloot, reageerde hij neutraal.

Toen de bezoekers nadien in een bioscoopzaaltje vol ongeduld zaten te wachten op de preview van de film, klonk er plots muziek. Enkele mannen met blote torso's gaven het beste van zichzelf voor én tussen het publiek. Ze spoorden de 'marketing director' aan om ook mee te doen. De verklede Channing Tatum gaf een korte show, waarna hij zijn vermomming af deed. De zaal ging uit zijn dak.

De film 'Magic Mike XXL' wordt vanaf juli in de Belgische bioscopen vertoond.

Channing Tatum als oude man.
YouTube Channing Tatum als oude man.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.