Oud-lerares van Cardi B neemt het voor haar op: “Waarom kunnen jullie haar niet respecteren?”

AFP
In Amerika ligt Cardi B (26) onder vuur omdat ze haar politieke mening steeds meer begint te uiten. Een lerares van de ster neemt het nu voor haar op. “Waarom kunnen jullie haar niet respecteren?”, vraagt de vrouw zich af op Facebook.

Cardi B haalde recent uit naar de regering van Donald Trump. Ze bekritiseerde onder andere het slechte beleid van de president waardoor ambtenaren noodgedwongen naar de voedselbank gestuurd werden. Ze weigerde ook op te treden op de Super Bowl omdat ze de atleten wou steunen die strijden tegen raciale ongelijkheid. Dat wordt haar door vele fans van Trump niet in dank afgenomen. Van hen krijgt de rapper dan ook de volle laag. Haar voormalige geschiedenislerares, Joan Hill, neemt het nu voor haar op. 

(lees verder onder de foto)

“Voor degene op mijn tijdlijn die Cardi B verguizen omdat ze een politieke stem vertegenwoordigd. Ze heeft waarschijnlijk een hogere score dan jou behaald op het staatsexamen Amerikaanse geschiedenis. Je bent verre van zo druk bezig als Cardi, en wat heb jij gedaan om het politieke gesprek in dit land vooruit te helpen? Ze heeft een nationaal draagvlak en gebruikt het om over dingen te praten die belangrijke zijn. Waarom kunnen jullie haar niet respecteren?”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.