Orlando Bloom wil graag gezin starten met Katy Perry

Katy Perry en Orlando Bloom denken al aan kinderen.
REUTERS Katy Perry en Orlando Bloom denken al aan kinderen.
Orlando Bloom (42) en Katy Perry (35) staan op het punt om in het huwelijksbootje te stappen, en kijken alvast samen uit naar de volgende stappen in hun relatie. De acteur vertelde aan Mirror dat hij dan ook graag snel aan kinderen wil beginnen.

"Ik ben dol op kinderen. Ik vind het heerlijk dat Katy zo goed om kan gaan met kinderen, dus het zou een mooi ding zijn om ze te hebben. Daar gaan we voor. Ik bedoel, Katy is zelf ook een soort kind, daarom kan ze zo geweldig met zo overweg," zegt Bloom over de situatie. En de acteur is ervan overtuigd dat ze een geweldige moeder zal worden. “Tijdens onze zomervakantie was de hele familie samen. Katy bracht veel tijd door met de kinderen en dat vindt ze geweldig. Ze houdt van kinderen.”

Het stel verloofde zich op Valentijnsdag dit jaar na een relatie van vierenhalf jaar. Het plan is om volgend jaar de bruiloft te organiseren. Bloom heeft al een 8-jarige zoon met zijn ex Miranda Kerr, dus tot die tijd kan het stel zich ontfermen over hem.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.