Opvallend voornemen: Mary J. Blige wil alleen nog rijke mannen daten

EPA
De scheiding van Mary J. Blige (48) en haar ex-man Martin Isaacs is inmiddels al een tijdje rond en dus staat de zangeres weer open voor een nieuwe liefde. Haar nieuwe vriend moet alleen wel aan één dingetje voldoen: hij moet meer geld hebben dan Mary zelf.

“Ik ga namelijk niet meer voor een man zorgen”, zegt ze op BBC Radio 1. “Ik ben er niet helemaal klaar mee, maar ik ben gewoon erg voorzichtig nu. Ik heb het geweldig naar m’n zin. Ik voel me vrij, vrij in mijn hoofd, vrij van geest. Vrij om mezelf te zijn, gewoon om te doen wat ik wil en van het leven te genieten met mensen om mij heen.”

Mary J. Blige scheidde vorig jaar, na veel gesteggel, eindelijk van haar ex-man Martin Isaacs. De twee waren ruim 14 jaar getrouwd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.