Opvallend: Chris Hemsworths vrouw lijkt sprekend op... zijn moeder

De echtgenote van Chris Hemsworth lijkt als twee druppels water op zijn moeder.
Instagram De echtgenote van Chris Hemsworth lijkt als twee druppels water op zijn moeder.
'Je moeder daten', het is een ludieke uitdrukking in het Engels die aangeeft dat veel mannen eigenschappen van hun moeder zoeken in een geliefde. Chris Hemsworth (34) is daar blijkbaar een schoolvoorbeeld van, zo illustreert hij op Instagram. Zijn vrouw Elsa (41) lijkt namelijk sprekend op zijn mama.

Of de Australische acteur het zelf doorheeft is nog maar de vraag, maar vele fans hebben ondertussen al gespot dat Leonie Hemsworth (zijn moeder) en Elsa Pataky (zijn vrouw) als twee druppels water op elkaar lijken.

Hemsworth deelde een foto op Instagram ter ere van moederdag. "Fijne moederdag aan alle mama's, en zeker aan deze twee topvrouwen!" schreef hij daarbij. De twee vrouwen, voor de gelegenheid dicht bij elkaar op de gevoelige plaat, hebben hetzelfde blonde haar, smalle gezicht, blauwe ogen, recht neus en dunne lippen. 

"Het moet zijn alsof ze in de spiegel kijken", grapt een fan. "Eneuh, vindt Chris dat niet verwarrend?" 

Wie naar de rest van zijn Instagram-profiel kijkt moet inderdaad een paar keer knipperen om de twee uit elkaar te houden. Hopelijk voor Hemsworth zal bij hem de frank nooit vallen. 

Best times with my love @chrishemsworth! #family @australia/ momentos especiales con mi love @chrishemsworth

Een foto die is geplaatst door null (@elsapatakyconfidential) op

commonwealth games with Mum dad and @emerysurfboards #gc2018 yeoooooooow!!

Een foto die is geplaatst door null (@chrishemsworth) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.