Opvallend: Bart De Pauw is man van het jaar in Humo

Bart De Pauw
© VRT Bart De Pauw
Bart De Pauw was zeker geen onopgemerkt persoon in 2017. Vanwege beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag verloor hij zijn job bij de VRT. Niet de meest positieve berichtgeving, maar toch werd hij de man van het jaar in de Pop Poll van Humo. 

De lezers van Humo hebben Bart De Pauw alsnog verkozen tot man van het jaar. De redactie verklaart dit doordat vele stemmers gewoon op élke categorie op Bart De Pauw hebben gestemd, zelfs in die van 'beste actrice'. Hij staat dan ook op nummer 2 in de categorie 'lul van het jaar', net onder Donald Trump. 

Ook Johnny Depp, die in opspraak kwam omdat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde, wint alsnog de titel van 'beste acteur'. 

Alle resultaten van Humo's Pop Poll 2017 vind je hier
94 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Soske Vermeulen

  Hij is wellicht de man van het jaar maar jammer genoeg niet omwille van de juiste reden. Knack lezers hebben blijkbaar meer verstand en kozen Hilde Van Mieghem terecht tot vrouw van het jaar. En dat wel om de juiste reden. Dat hij tot bekwaamste tv-maker wordt verkozen kan ik nog aannemen, maar het ene praat het andere niet goed.

 • Edmond Dillien

  Zo zie je maar weer hoeveel belang je mag hechten aan dergelijke "poll" toestanden,

 • Mathias Vandenhende

  Hoe erg en schandalig ik het ook vind voor iedere vrouw die het moet mee maken maar ik vind #metoo gewoon belachelijk en voor mensen die media geil zijn sr. Als je als vrouw zo iets meemaakt kom je er gewoon best direct mee uit. En kom niet achter zo veel dagen maanden jaren er mee uitpakken.

 • maurice Verstuyf

  Deze kiezers en lezers van Humo hebben eigenlijk voor zichzelf gestemd.

 • Frans Collert

  Bart, jij verdient appreciatie voor jou werk en kunde. Kunstenaars en modellen, politiekers en hun erotische machtsuitstraling, ... En zoveel meer voorbeelden zijn er op te sommen, VRT moet geen heksenjacht organiseren omdat puriteins Amerika plots wakker schiet van een aantal schandalen, ....