Oproer in Kardashian-land: kreeg Kylie Jenner het dochtertje van haar bodyguard?

Stormi lijkt meer op de bodyguard van haar moeder dan op Travis Scott.
Twitter Stormi lijkt meer op de bodyguard van haar moeder dan op Travis Scott.
"Oké, je gaat me niet vertellen dat je na het zien van deze foto's nog gelooft dat Travis Scott de vader van Stormi is?" zo gaat de discussie van start op Twitter. Het dochtertje van Kylie Jenner lijkt namelijk meer op hun bodyguard dan op haar vermeende vader, Travis Scott. 

Tim Chung, de knappe, jonge bodyguard van het gezinnetje, heeft griezelig veel weg van de kleine Stormi Webster. Of heeft Stormi weg van hem, omdat hij eigenlijk haar vader is? Die vraag houdt fans wereldwijd bezig. 

Vooral de ogen en neus van het kleine meisje doen vermoeden dat er wel eens bedrog in het spel zou kunnen zijn, gezien vader Travis Scott heel andere trekken heeft. "Een DNA-test lijkt hier op zijn plaats!", klinkt het op sociale media. 

"Nonsens", zo zeggen insiders. "Zowel Kylie als Travis vinden het hilarisch dat fans denken dat Stormi niet van hen twee is. Kindjes kunnen op eender wie lijken als ze zo klein zijn, dus dat wil niets zeggen. Sterker nog, Travis vond het zelfs gewéldig om al die achterdochtige berichten te lezen. Hij lag helemaal plat en liet ze aan iedereen zien." 

Echter niet alle fans zijn opgezet met het idee. "Echt gemeen dat jullie zo doen", schrijft iemand. Een andere twitteraar merkt dan weer op: "De échte vraag hier is, waarom ben je samen met Travis, als je bodyguard er zo uitziet?" 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nicole Gyselinckx

    Eender van wie het kind is, zij hoeft geen uitleg aan fans te geven!!