Oprah Winfrey maakt coronatalkshow voor AppleTV+ en praat met besmette Idris Elba

Joel C Ryan/Invision/AP
Oprah Winfrey (66) keert terug in de talkshowwereld. De presentatrice heeft voor Apple+ een praatprogramma gemaakt over het coronavirus.

De eerste aflevering van ‘Oprah Talks Covid-19' kwam zondag uit en is voor iedereen toegankelijk, dus ook mensen die geen abonnement hebben op de streamingservice van Apple. In een tweet liet Oprah dit weekend weten: “Net als miljoenen andere mensen over de hele wereld, probeer ik nu al meer dan een week veiliger te blijven door thuis te blijven. Ik weet dat veel mensen zich gestrest, overweldigd en onzeker voelen. Daarom wilde ik wat hoop bieden en heb leiders en mensen die dit nu meemaken gevraagd wat perspectief te bieden.”

In de eerste episode van het programma praat Oprah onder meer, via Facetime, met acteur Idris Elba, die vorige week bekendmaakte het coronavirus te hebben opgelopen. Het is de bedoeling dat ‘Oprah Talks Covid-19' wekelijks uitkomt zolang de coronacrisis duurt. De uitzendingen zijn wereldwijd te bekijken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.