Exclusief voor abonnees

Operalegende Placido Domingo beschuldigd van seksuele intimidatie: "Hoe zeg je nee tegen God?"

FilmMagic
#MeToo velt opnieuw een icoon. Plácido Domingo, operalegende en één van 'De Drie Tenoren', wordt door negen vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. Dertig jaar lang bleek het een "goedgeweten geheim" dat hij vrouwelijke zangeressen en danseressen ongepast aanraakte en hen onder druk zette om seks te hebben. "We waarschuwden elkaar: blijf nooit alleen bij hem."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Andy Verachtert

  Vrouwen zwijmelen voor miljardairs, media sterren, topsporters en topartiesten. Deze mensen worden voortdurend belaagd door graaizuchtige en opdringerige vrouwen. Maar ze wel nog tijd en zin om vrouwen te verkrachten ??? Dat hebben ze beslist niet nodig, integendeel ! Deze dame aast op geldgewin en aandacht. Eens kijken welke serieuze bewijzen ze aanbrengt.

 • Linda Wellekens

  Zelfs nu wordt er nog gelachen met dit soort misbruik; je kan het in de reacties hieronder duidelijk lezen Als onervaren vrouw heb je echt geen mentaal of fysiek verweer tegen dat soort toestanden; en je krijgt ook geen hulp, ook nu nog altijd niet !

 • Ludwig Vanleeuwen

  Serieus nu... Waarom hebben deze vrouwen nog 2 jaar langer gezwegen na alle onthullingen van Weinstein en de hype van de #metoo? Is het bij geen enkele van die vrouwen ook maar opgekomen om daar ook mee buiten te komen tijdens de hoogtepunten van die hype? Echt geen enkele??? Hoe langer, hoe meer begin ik al die “bekende tv-sterren” minder te geloven, de echte alleenstaande slachtoffers des te meer...

 • Eric De landtsheer

  30 jaar lang.... En plots komt men ermee voor de dag? Ook goed op tijd... Dossierke maken en verticaal klasseren richting papierslag

 • Meghan de Bricassart

  Eigenlijk spijtig dat zelden iemand die vrouwen probeert te begrijpen en dat er nooit iemand die mannen veroordeelt omwille van hun machtsmisbruik. Zelfs al zouden die vrouwen dit toen gemeld hebben; wie ging er geloofd worden : de grote Placido Domingo of een aankomend zangeresje? Het zou niet mogen dat vrouwen bijna verplicht worden om op dergelijke avances in te gaan om carrière te kunnen maken. En als volwassen vrouw/man is het makkelijk om te zeggen wat die jonge meisjes hadden moeten doen.