Ook Julia Roberts geëvacueerd wegens hevige branden in Californië

Julia Roberts.
EPA Julia Roberts.
Nadat eerder Hollywood-sterren als Gerard Butler, Robin Thicke, Kim Kardashian, Alyssa Milano, Caitlyn Jenner en Martin Sheen hun huizen in het zuiden van Californië moesten ontvluchten vanwege de aanhoudende bosbranden, heeft nu ook Julia Roberts met haar gezin hun huis verlaten. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Waar Gerard Butler en Robin Thicke hun huizen in vlammen zagen opgaan, is dat voor Roberts vooralsnog niet het geval. Ook het pand van Caitlyn Jenner staat nog overeind, maar het gevaar is nog niet geweken.

De autoriteiten in Malibu blijven benadrukken weg te blijven uit de rampgebieden, zolang er nog geen volledige veiligheid gegarandeerd kan worden. Het vuur woedt al sinds donderdagmiddag en heeft voor veel schade gezorgd.

De brandweer probeert het met man en macht te bestrijden. Drie brandweerlieden werden tot nu toe uit het gebied afgevoerd met verwondingen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • WILLY ZACHEL

    Inderdaad 1 van hun villa’s die uiteraard dik verzekerd is dus gaan ze in 1 van hun andere villa’s wonen desnoods een van de vele andere in het buitenland of op een of ander zonnig eiland !

  • Bert Camps

    Gaan we nu ook compassie moeten hebben met die celebs of wat? Die breng je te gewoon over naar hun andere villa. Ik heb het meer voor diegene die alles kwijt zijn! De verzekeringen gaan hun tanden stuk bijten op die riante villa’s die in de vlammen zijn opgegaan. Daar is de kleine dan weer de dupe van want die ziet zijn premie vroeg of laat de hoogte inschieten.

  • Paul Colin

    Het wordt blijkbaar warm onder Kardashians achterwerk. Run baby, run. Zonder zever, dit is voor iedereen erg!