Ook in Duitsland staat nu slachtoffer van Michael Jackson op

Michael Jacobshagen
Instagram Michael Jacobshagen
De ophefmakende documentaire ‘Leaving Neverland’, waarin twee vermeende slachtoffers Michael Jackson beschuldigen van kindermisbruik, is nog maar net uit, of daar zijn de volgende verdachtmakingen al. In Duitsland staat Michael Jacobshagen (35) immers ook op als slachtoffer van de King of Pop. In Bild, de grootste krant van het land, doet hij zijn ontluisterende verhaal. 

In 1995 ontmoette Jacobshagen de King of Pop voor het eerst. Dat gebeurde in Disneyland, waar zijn moeder erin geslaagd was een ontmoeting tussen de twee op poten te zetten. De twee voelden meteen een connectie en die wou Michael veruitwendigen met een overvloed aan geschenken. 

“Hij overlaadde mij en mijn moeder meteen met cadeaus. Hij schreef mij ook intieme brieven. Hij hintte daar steeds in om samen de nacht door te brengen”, zegt Michael, die nu in München woont en zelf vader is van een zoontje. Omdat zijn moeder verblind werd door alle glitter en glamour, zag zij totaal geen graten in het intieme contact met Jackson. De twee zouden dagenlang samen hebben verbleven in Hotel Bayerischer Hof, een poepchic hotel in het hart van München, hoewel Jacobshagen toen pas 14 jaar oud was. Jackson was toen al 39. 

Erectie voelen

We hadden een gigantische suite, en ik moest naast Michael in het tweepersoonsbed slapen”, aldus Jacobshagen. “Soms voelde ik zijn handen op mijn lichaam als we in bed lagen. Ik kon ook zijn erectie voelen. Daarna verdween hij naar de badkamer, maar ik kon horen dat de wc nooit werd doorgetrokken. Volgens mij was hij dan aan het masturberen.”

Dat Jacobshagen na twintig jaar zijn stilzwijgen verbreekt, lijkt voor sommigen geen toeval. Maar Michael zegt dat hij zo lang de lippen stijf op elkaar hield, omdat hij zich diep schaamde. “Wie zou mij geloven? Nu andere slachtoffers in ‘Leaving Neverland’ ook hun verhaal hebben gedaan, weet ik dat ik niet de enige ben. Die last valt nu eindelijk van mijn schouders.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dieter Detrem

    Sorry, maar in vergelijking met de andere getuigen komt deze man compleet ongeloofwaardig over. Dit lijkt eerder een verzinsel "hij ging naar de badkamer en ik denk dat hij dat deed"

  • Pim Pauwels

    Pfff al die jaren niets zeggen en liegen tegen iedereen en rechtbanken! En nu plotseling gaan ze hem afbreken. Wat hij gedaan heeft is absoluut verkeerd maar wat ze nu allemaal komen vertellen is veel te laat en heeft totaal geen nut meer!

  • karel van zand

    Hoeveel getuigenissen moeten er nog komen voordat de die-hard fans hun oogkleppen verliezen..