Ga naar de mobiele website
^ Top

Ook Harry Styles waagt zich aan Carpool Karaoke, met een vreemde muziekkeuze

Screenshot
Goed nieuws: het Carpool Karaoke-segment van talkshowhost James Corden is terug. En de eerste gast dit jaar is niemand minder dan Harry Styles, die maar liefst een week lang te gast was in de show. Styles haalde zijn beste zangstem boven in de auto, maar wie gehoopt had op enkele hits van One Direction, kwam bedrogen uit.

Styles mocht een week lang samen met Corden presenteren in de Late Late Show, en ook een Carpool Karaoke mocht natuurlijk niet ontbreken. Normaal geeft Corden dan een overzicht van de grootste hits, en in het geval van Harry zouden dat dan One Direction-nummers zijn. Maar Styles had blijkbaar geen zin om in zijn eigen verleden te blijven hangen: hij zong samen met Corden enkele nieuwe nummers van zijn eigen plaat, en daarna enkele van zijn eigen lievelingsnummers. Inclusief een nogal romantische versie van 'Endless Love' van Lionel Richie en Diana Ross. Om van hun Titanic-scène nog maar te zwijgen.

De Carpool Karaoke-filmpjes van Corden zijn enorm populair. Ook deze aflevering is een schot in de roos, want niemand minder dan Justin Bieber liet zijn bewondering al blijken via Instagram.

Just watched Harry styles carpool karaoke!! Hilarious! Also congrats on the album, it sounds great !
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug