Ook Chrissy Teigen onder de indruk van Netflix-film ‘Bird Box’: “Ik kreeg vreselijke nachtmerries”

Chrissy Teigen
Chris Pizzello/Invision/AP Chrissy Teigen
Model Chrissy Teigen heeft er al lang spijt van dat ze naar de nieuwe Netflix-thriller ‘Bird Box’ heeft gekeken. De prent met Sandra Bullock in de hoofdrol gaf haar naar eigen zeggen nachtmerries.

“Ik had een paar dagen vakantie genomen om bij mijn familie te zijn en besloot om naar ‘Bird Box’ te kijken”, schrijft ze op Twitter. “Nu doet heel mijn hart pijn en heb ik onmiddellijk gezelschap nodig.”

‘Bird Box’ is een horrorverhaal gebaseerd op een boek van Josh Malerman. Vreemde wezens hebben hun intrek genomen op Aarde en één ding is zeker: als je ze ziet, sterf je. 

“Ik kreeg er nachtmerries van”, aldus de vrouw van zanger John Legend. “John stierf, veranderde in een vogel, belde me via een mini-gsm als een vogel, ik stopte hem in een koffertje en trok naar de Malediven. Tijdens de vlucht kreeg ik kat met aardbeiensmaak geserveerd... Ik werd huilend en bezweet wakker. ‘Bird Box’ maakte me knettergek.” 

Teigen is niet de enige die onder de indruk is van de film. Ook vele andere Netflix-gebruikers lieten via sociale media al weten dat ‘Bird Box’ bijzonder angstaanjagend is. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rudy Fosselle

  Ben blij dat ik toch nog voor het einde jaar zo snel mijn keuze heb kunnen maken. Bird Box is de slechtste film van 2018. Je zag het allemaal al eens maar dan veel beter geacteerd , minder poppenkast en vooral minder belachelijk. A quiet place stijgt met stip!

 • Mike De Coster

  In de jaren 70 zou deze film inderdaad veel nachtmerries bezorgd hebben. Nu zou je toch denken dat de mensen al iets gewoon zijn.

 • jan verbrugge

  Begin te denken dat netflix mensen betaald heeft voor deze positieve kritieken want voor zo'n slechte film die niet eens angstaanjagend is klopt hier iets niet.

 • Stein Van den Branden

  Knappe en zeer spannende film maar ik hem ook, zeker gezien de commentaren, nog enger verwacht.

 • Lindsey Clauw

  Jawadde die is niet veel gewoon van Scarry dingen. Zou niet weten over wat je nachtmerries zou krijgen. Mooie film maar totaal niet eng