Onherkenbaar: Frans Bauer is nu kaal

ANP Kippa
Wie Frans Bauer momenteel tegen het lijf loopt, moet allicht twee keer kijken. De populaire zanger heeft immers de tondeuse in zijn haren laten zetten, en is nu volledig kaal. 

Bauer deelde zijn nieuwe 'coupe' zelf met zijn volgers op Instagram. Het lijkt evenwel maar tijdelijk, want Frans schrijft bij de foto van hem en zijn vrouw dat hij gaat voor een nieuwe haardos. De 'Heb Je Even Voor Mij'-zanger gaat voor implantaten, en ging daarvoor ten rade bij het Hair Science Institute in Maastricht. De zanger wordt dinsdag behandeld en hoopt over een paar weken weer een volle haardos te hebben.

"Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!! Maar eerst gooide Kristel de tondeuse erover!! Joehaaaa !!!", schrijft Frans bij een foto waarop hij breedlachend poseert met zijn kale hoofd. "Goedemorgen, over paar weken een volle haardos !!! Ik vind het hem goed staan en jullie?", voegt Mariska daar aan toe met een foto waarop ze met Frans staat.

Frans onderging in het verleden al twee keer een haartransplantatie. Eerder dit jaar gaf hij in een interview met Margriet toe dat hij nog steeds onzeker is over zijn haar en dat hij droomt van "een bos deinende krullen".

Zijn volgers zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat. Op zijn kale kop reageren sommigen erg enthousiast, anderen net iets minder. "Staat je echt goed", schrijft iemand. En: "Kale koppen zijn niet te stoppen", of "Lekker fris in dit warme weer". Maar ook: "Nou hopelijk krijg je je haardos weer terug", en "Frans, wat heb je nu weer gedaan". 

Goedemorgen , over paar weken een volle haardos !!! #Ikvindhethemgoedstaanenjullie?

Een foto die is geplaatst door null (@mariskabauer) op

Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!! Maar eerst gooide Kristel de tondeuse erover!! Joehaaaa !!!

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • MARIA VAN BEVEREN

  ge staat er goed mee ,chapo frans

 • Frans Cuvé

  Het staat hm pakken beter dan die paar plukken.....zonde dat zoveel bekend volk trapt in die hype van haarimplantaten.....bald is cool!

 • Gerard Braeckmans

  Ann Van Elsen is ook kaal heb ik ergens gelezen, à la brésilienne.

 • Bert Boedts

  niks mis met kaalheid , ikke al jaren ,frans kan nu zijn haar doen zoals ik ,met een zeemvel

 • Griet Maes

  Ziet er goed uit zo!