Ga naar de mobiele website
^ Top

Ondergoedfoto's van Justin Bieber extreem gephotoshopt

Links de bewerkte foto uit de reclamecampagne, rechts het onbewerkte origineel.
Calvin Klein/Breatheheavy Links de bewerkte foto uit de reclamecampagne, rechts het onbewerkte origineel.
In de spraakmakende onderbroeken-reclame van Calvin Klein is tieneridool Justin Bieber te zien als een supergespierde, extreem mannelijke hunk, maar in werkelijkheid blijkt de 20-jarige ster er totaal anders uit te zien. Volgens de Amerikaanse website Breatheheavy zijn de foto's waarop de zanger in een elastisch shortje zo zwoel naar de camera kijkt, op extreme wijze gemanipuleerd.

Breatheheavy zette het origineel en het zo te zien zwaar gephotoshopte eindresultaat naast elkaar, en kwam tot één conclusie: hier wordt wel heel erg de hand gelicht met de werkelijkheid. 

Op de Calvin Klein-reclamefoto is Justin te zien met opbollende biceps, maar de realiteit van zijn bovenarmen is toch echt een stuk dunner. De masculiene torso - bovenlijf en schouderpartij - van de zanger lijkt een stuk breder te zijn gemaakt, terwijl zijn borstspieren iets meer naar voren komen in de versie van de Amerikaanse herenondermodegigant. Ook zijn handen zijn opeens een maatje meer.

Inhoud
Maar dat blijft het niet bij. Biebers billen zijn zeer waarschijnlijk ietsje ronder en atletischer gephotohopt, meldde de website vanmorgen. Tenslotte heeft de wereldberoemde tienerster een behoorlijk goed gevulde boxer gekregen van de Calvin Klein-vormgevers, terwijl Justin in werkelijkheid een veel minder prominente schaamstreek zou hebben.  

Na de publicatie van de voor- en nakiekjes op Breatheheavy ontstond een tsunami van kritiek op de uitgelekte foto's. Volgens woeste fans klopt er werkelijk geen bal van de originele foto. Justin zou in het echt net zo breed zijn als hij in de Calvin Klein-commercial is afgebeeld. De website, die overigens bekend staat om roddels die achteraf niet blijken te kloppen, zou Bieber juist hebben versmald. Dus links is het origineel en rechts het bewerkte exemplaar. 

Het nieuws over de spraakmakende fotomanipulatie ging direct de hele wereld over. De website van Breatheheavy kreeg in korte tijd een enorm aantal bezoekers voor de kiezen, waardoor de pagina er een groot deel van de dag uit lag.

Calvin Klein en Justin hebben nog niet gereageerd op alle commotie.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug