Oeps: tweet van Paris Hilton draait compleet anders uit dan verwacht

TWITTER
Een tweet van Paris Hilton zorgt voor hilarische taferelen op internet. De socialite stuurde een foto van zichzelf de wereld in, waarop te zien is hoe ze aan het nadenken is. "Tell me something I don’t know", schreef Paris bij haar foto. Dus dat deden haar volgers, en hoe...  

Paris Hilton had zich de respons op haar tweet allicht compleet anders voorgesteld. Meteen nadat het bericht online kwam, begonnen volgers haar te overspoelen met de meest hilarische weetjes. Van feiten over Wales of Manchester, tot wetenswaardigheden over het Romeinse rijk. Meer dan 12.000 weetjes werden op Hilton afgevuurd.

Een overzicht van de beste weetjes: 

"In elk bestaand oneven nummer staat de letter E"

"Er zijn zoveel sterren in het universum dat, moesten er geen gassen en stof zijn in de ruimte, de hemel eigenlijk bijna helemaal helder wit zou zijn"

"De meeste toiletten spoelen door in mi mol, Frankrijk executeerde nog steeds mensen met een guillotine toen de eerste Star Wars film verscheen, er is een dorp in Canada dat Dildo heet, alle zwanen in Engeland zijn eigendom van de Queen, geen enkel stuk papier kan meer dan 7 keer in de helft geplooid worden"

"Het woord 'chef' betekent 'hoofd', de volledige titel is 'Chef de cuisine', wat 'hoofd van de keuken' betekent."

"Nijlpaarden hebben rooskleurig zweet"

"We hebben elkaar ooit ontmoet"
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Febe Chapin

    Amai, ik heb hier het meeste info geleerd op een dag ooit voor dit jaar. Dat van de sterren was wel boeiend.