Oeps: Tom Hanks wordt niét herkend tijdens bekende tv-quiz, presentator weet niet wat hem overkomt

Tom Hanks wordt niet herkend tijdens quiz.
HLN Tom Hanks wordt niet herkend tijdens quiz.
Alex Trebek, de presentator van de Amerikaanse tv-quiz ‘Jeopardy’, die bij ons ook even op tv kwam als ‘Waagstuk’, wist niet wat hem overkwam toen hij een beeldvraag stelde over  Tom Hanks. De acteur was duidelijk in beeld te zien, en toch herkende geen enkele kandidaat hem. 

Tom Hanks is één van de bekendste acteurs ter wereld (hij heeft intussen al twee Oscars en vier Golden Globes) en toch kon geen enkele kandidaat zijn naam noemen. Deze week was Tom te gast bij talkshowpresentator Jimmy Kimmel, waar hij de kans kreeg om te reageren op het voorval. 

“Meen je dat nu? Méén je dat nu?" lachte hij. “Ze hadden zelfs geen foute suggesties? Woody Harrelson? Mahershala Ali? Iedereen staat daar maar te gapen! Wat was de categorie van de vraag ook alweer? Slechte carrièrekeuzes? Ach, ze waren waarschijnlijk verblind door die felrode trui die ik droeg, vandaar dat ze me niet goed zagen.”

Volgens bepaalde bronnen zou de late respons van de kandidaten te wijten zijn aan een technisch probleem, waarbij de afdrukknoppen niet werkten. Dat is echter nooit bevestigd. 

Rode Neuzen Dag kent vrijdag zijn finale. Met het ingezamelde geld helpt Rode Neuzen Dag onze jongeren sterker te maken, vooral op scholen. Samen met meer dan 2 miljoen lezers gaat HLN voor #generationstronger. Als elke HLN-lezer slechts 1 euro bijdraagt, kan Rode Neuzen Dag een recordsom ophalen in de laatste rechte lijn. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een sms sturen. Dat doe je door NEUS te sms’en naar 4666. Met slechts 1 euro kan je dus een wereld van verschil maken. Of het is gelukt, verneem je vrijdag tijdens de grote liveshow op VTM om 20.40 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.