Oeps, pijnlijk! Ook deze sterren hebben kemels van spelfouten in hun tatoeage staan

Fotomontage HLN
Ariana Grande (25) wilde het succes van haar single ‘7 Rings’ vieren met een gloednieuwe tatoeage op haar hand. In het Japans liet ze die titel in haar handpalm laten zetten, maar daarbij is de spellingscontrole overduidelijk niet gebruikt. Er staat nu namelijk geen 7 Rings maar de betekenis van een soort Japanse barbecuegrill. En Ariana is lang niet de enige beroemdheid die met een kemel van een spelfout in een nieuwe tatoeage naar huis ging.

Na het plaatsen van een foto waren diverse fans er als de kippen bij om Ariana Grande op het foutje te wijzen. Ariana reageert laconiek op de ophef. “Ik ben ook fan van kleine barbecues”, zegt ze op Twitter. Daarna komt ze nog met een uitleg voor de spelfout: het blijkt dat ze bewust een paar tekens heeft weggelaten omdat het zetten van de tatoeage te veel pijn deed. “Ik had niet nog een paar tekens kunnen volhouden. Maar de plek waarop het gezet is vervelt heel erg, dus het blijft niet lang zitten. Als ik het te erg ga missen zal ik de volgende keer door de hele tatoeage lijden.” Ondertussen heeft de zangeres de schrijffout laten corrigeren. “Beetje beter”, liet ze weten.

De tatoeage van Ariana spelt nu ‘kleine barbecues’.
Instagram De tatoeage van Ariana spelt nu ‘kleine barbecues’.

David Beckham

In 2000 wilde David Beckham een tattoo zetten om zijn vrouw te eren. Hij wou echter een tatoeage in het Hindi, een taal die de voetballer klaarblijkelijk niet onder de knie heeft. In de vertaling van zijn tatoeage staat dan ook ‘Vihctoria’, en niet Victoria. Benieuwd wat mevrouw Beckham daar over te zeggen had. 

n de vertaling van zijn tatoeage staat ‘Vihctoria’, en niet Victoria
RV n de vertaling van zijn tatoeage staat ‘Vihctoria’, en niet Victoria

Jessie J

‘Who You Are’ werd één van de bekendste hits van de Jessie J. “Don’t lose who you are in the blur of the stars”, zingt ze op een bepaald moment. Maar toen de  Britse zangeres die woorden wou laten vereeuwigen op haar bekken, liep er toch iets grondig mis. Er staat immers “Don’t loose who you are in the blur of the stars”, met een ‘o’ te veel in loose. Daardoor draagt Jessie J nu vooral broeken met een hoge taille.  

Er staat “Don’t loose who you are in the blur of the stars”, met een ‘o’ te veel in loose
RV Er staat “Don’t loose who you are in the blur of the stars”, met een ‘o’ te veel in loose

Britney Spears

Ook Britney Spears weet wat het is om met een fout gespelde tattoo door het leven te gaan. Meer nog: ze heeft er zelfs twee waar een fout is ingeslopen. Zo staat op haar heup een Chinees teken, waarvan de zangeres dacht dat het ‘Rebels’ betekende. In realiteit betekent het teken echter ‘Vreemd’. Aan de achterkant van haar nek staan dan weer drie Hebreeuwse tekens. Die hadden ‘God’ moeten spellen. Britney ging echter naar huis met een tatoeage die helemaal niets wilt zegen, en dus ook pure onzin is. 

Ook Britney Spears weet wat het is om met een fout gespelde tattoo te moeten leven.
Splash News Ook Britney Spears weet wat het is om met een fout gespelde tattoo te moeten leven.
Ook Britney Spears weet wat het is om met een fout gespelde tattoo te moeten leven.
RV Ook Britney Spears weet wat het is om met een fout gespelde tattoo te moeten leven.

Rihanna

De woorden ‘rebel flower’ hebben een grote betekenis voor Rihanna. Ze identificeert zichzelf met die woorden, en het was ook de naam van haar eigen parfum, dat in 2010 werd gelanceerd. Daarom dus, dat ze de woorden op haar lichaam wou laten vereeuwigen. Maar Rihanna koos voor de Franse woorden ‘Rebelle Fleur’, die eigenlijk geen enkele betekenis hebben. In het Frans volgt het bijvoeglijk naamwoord dan ook achter de zelfstandige naamwoorden.  

Rihanna koos voor de Franse woorden ‘Rebelle Fleur’, die eigenlijk geen enkele betekenis hebben
RV Rihanna koos voor de Franse woorden ‘Rebelle Fleur’, die eigenlijk geen enkele betekenis hebben

Hayden Panettiere

‘Heroes’-actrice Hayden Panettiere schiet de bedenkelijke hoofdvogel af. De actrice liet ‘Live Without Regrets’ tatoeëren, maar dan in het Italiaans. Hayden had haar ontwerp wel beter nog even laten nalezen, want de tatoeage werd compleet fout gespeld. 

De tatoeage werd compleet fout gespeld.
Getty/RV De tatoeage werd compleet fout gespeld.6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Serge Aernoudt

  Wat is eigenlijke meerwaarde van tattoo 's?

 • Andy Van de Winckel

  Nooit teksten of namen op je lichaam zetten. En zeker niet bij de goedkoopste tattoo artiest gaan. Of zoals zovele mensen die op reis gaan, in een vreemd land een tattoo laten zetten omdat goedkoop is. Resultaten zijn er ook naar

 • Anthony van der Borght

  Dat komt op mijn lichaam nooit ..!!!

 • WILLY ZACHEL

  Geeft duidelijk het inteligentie niveau van deze mensen !

 • Marco Debart

  Rebelle Fleur is ook de naam van Rihanna haar parfum