Oeps: ‘Britain’s Got Talent’-jurylid Amanda laat scheet in de studio (maar weet niet dat ze gefilmd wordt)

Heart
Een ongemakkelijk momentje voor de Britse Amanda Holden (48), bij ons vooral bekend als jurylid bij ‘Britain’s Got Talent’. Toen Amanda woensdagochtend te gast was in de studio van de populaire radiozender Heart FM had ze duidelijk last van haar darmen, waarop ze (niet zo) stiekem een scheet liet. Het ‘BGT’-jurylid leek alleen niet te beseffen dat het hele gebeuren werd gefilmd, en nu ook gretig wordt gedeeld via de sociale media. Oeps!

De beelden zijn volgens Twitter even bizar als amuserend. Terwijl Amanda in studio van Heart FM een dansje maakt op het nummer ‘Toca’s Miracle’ van de Duitse danceact Fragma, realiseert ze zich plots dat ze een wind heeft gelaten. Ze besloot dat echter niet voor zich te houden, wel integendeel. “Ik heb een scheet gelaten”, fluisterde een giechelende Amanda tegen presentator Ashley.

De Britse presentatrice ging evenwel nog een stapje verder: de geur was klaarblijkelijk niet te harden, waarna het ‘Britain’s Got Talent’-jurylid haar stoel diplomatisch weg van haar bureau rolde, en ze met haar hand door de lucht begon te waaien. “Op heterdaad betrapt”, klinkt het op intussen op sociale media, waar de beelden gretig worden bekeken en gedeeld.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.