Oef, Cameron Diaz stopt dan toch niet met acteren

Cameron Diaz
ANP Kippa Cameron Diaz
We kunnen allemaal ophouden met 'The Holiday' en 'Charlie's Angels' op repeat te kijken, want Cameron Diaz stopt dan toch niet met acteren. Selma Blair, de actrice die het nieuws aankondigde, maakte maar een grapje. 

Toen haar in een interview gevraagd werd naar haar goede vriendin Cameron, grapte Blair dat Diaz gestopt was met acteren, omdat ze al een tijdje niet meer in films verscheen. 

Dat grapje nam echter een eigen leven aan omdat iedereen het geloofde. Nu zet ze het misverstand recht op Twitter: "BREAKING NEWS: Cameron Diaz stopt helemaal niet met acteren, jongens, ik maakte maar een grapje in dat interview. In ander nieuws: ik neem wél mijn ontslag als haar woordvoerder!"

In het interview zei ze nochtans: "Ik had onlangs een lunch met Cameron, en zei dat ik graag een sequel van onze film 'The Sweetest Thing' zou willen opnemen. Zij had eerder iets van 'ik ben er klaar mee, met acteren'. Het is ook niet alsof ze nog films moét maken, ze heeft al een mooie carrière achter de rug."

Nu blijkt dus toch dat Diaz elk moment weer een script in de hand kan nemen. Op hoop van zege!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.