Obama deelt zijn jaarlijkse lijst met favoriete boeken, series en films van 2019 (en hij heeft duidelijk naar Netflix gekeken)

Barack Obama deelt elk jaar zijn favoriete boeken, films en series.
AP Barack Obama deelt elk jaar zijn favoriete boeken, films en series.
Barack Obama heeft het afgelopen jaar genoten van verschillende films en tv-series. De voormalige president van de Verenigde Staten deelde op social media zijn favorieten van 2019.

Elk jaar deelt Obama een korte selectie van de naar zijn mening beste boeken, films en tv-shows. Dit jaar was dat niet anders. Enkele dagen geleden waren de boeken al aan de beurt, maar vandaag krijgen we ook zijn favoriete films voorgeschoteld. Obama koos voor onder meer ‘Booksmart’,  ‘Little Women’, ‘The Irishman’ en ‘Marriage Story’. Die laatste twee verschenen pas recent op streamingdienst Netflix, en kunnen over het algemeen op zeer lovende kritiek rekenen. 

De oud-president kroop het liefst voor de buis voor series als ‘Fleabag’, ‘Unbelievable’ en ‘Watchmen’. Die noemt hij ‘even krachtig als een film’. Daarnaast belooft hij wel dat hij later nog een uitgebreidere lijst van tv-series zal posten. 

De 58-jarige Obama heeft naar eigen zeggen een diverse lijst. “De lijst van dit jaar bevat alles. Van het uitdiepen van de klassendynamiek en relaties tot een geïnspireerde reboot van een klassieke grafische roman tot een terugblik op een van de meest bijzondere plekken in de geschiedenis: een concert van Aretha Franklin.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.