Exclusief voor abonnees

Nu ze blijft verbazen met haar looks: zo speelde Adele haar totale transformatie klaar

Getty
Waar Adele enkele jaren geleden nog de pers haalde met haar hits, is er tegenwoordig meer aandacht voor het gewicht van de 32-jarige zangeres. De afgelopen tijd onderging de Britse een complete transformatie, iets waar achter de schermen heel wat hard labeur bij kwam kijken. Maar hoe speelde ze die metamorfose dan precies klaar? Zo zag het leven van de inmiddels herboren Adele er de afgelopen jaren uit.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wendy Van Meel

  Zooooo jammer. Ze was een prachtige echte vrouw met haar rondingen... Zoveel mooier vroeger. Zo mager en kinds nu. Echt een zonde. Een echte vrouw hoort rondingen te hebben.

 • Dirk De Weert

  Vond ze inderdaad veel mooier vroeger. Ze had zo een mooie vrouwelijke vormen en een pracht van een gezicht.Een natuurlijke schoonheid maar helaas is dit nu een pop geworden met al die plastische shit.

 • Nancy Diegem

  Het was een mooie vrouw !

 • Monique Moens

  Mooier is ze er niet op geworden. Wel meer plastiek uiterlijk. Ocharme wat roem kan doen. Zo een mooie goede zangeres dat ze was.

 • Patrick Peeters

  Als zij zich beter voelt is het ok hé maar ze was veel mooier toen ze wat dikker was.