North West (6) draagt handtas van 10.000 dollar

North West met haar moeder Kim Kardashian in New York City.
GC Images North West met haar moeder Kim Kardashian in New York City.
De oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West heeft geen goedkope smaak. De 6-jarige North werd zondag gespot met een Birkin-handtas die 10.000 dollar (9000 euro) waard zou zijn.

Het meisje droeg de tas naar het Lincoln Center in New York, waar haar vaders opera Mary vertoond werd. Ze werd vergezeld door haar moeder en broertje Saint (4). De twee jongste kinderen van het gezin, Chicago van bijna 2 jaar en de zeven maanden oude Psalm, waren thuisgebleven.

North was niet het enige kleinkind uit de Kardashian/Jenner-familie dat verwend werd dit weekend. Kylie Jenner deelde een video op YouTube waarin te zien was dat haar dochter Stormi (1) een groot cadeau kreeg van oma Kris Jenner. De dreumes is de trotse eigenaar van een twee verdiepingen tellend tuinhuis, een replica van het exemplaar dat Kylie zelf had toen ze Stormi's leeftijd had.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • judith wouters

  haha lachwekkend maar vanuit hun positie zien ze dat zelf niet in.

 • Bert Kindt

  Rijkeluis kindjes zen de ergste.

 • Georges Vande Velde

  Gekken zijn de wereldveroveraars ! Mensen hebben geen besef meer van het normale !

 • johan de clerck

  Schuld van de media... Gewoon negeren

 • annie dupont

  is dat allemaal nodig ? er is zoveel ellende in de wereld en het enige wat die familie doet is pronken met hun rijkdom ...