Nog meer problemen voor Mel B: voormalige Spice Girl en haar ex-man hebben een grote belastingschuld

Photo News
Zangeres Mel B (42) en haar ex Stephen Belafonte (42) hebben er naast hun maandenlange vechtscheiding nog een pijnlijk probleem bij gekregen. De Amerikaanse fiscus heeft van het voormalig echtpaar omgerekend nog een kwart miljoen euro aan achterstallige belastingen te goed, zo blijkt.

Vorige maand heeft de staat Californië de zaak aangekaart bij de belastingrechter. Scary Spice en haar ex moeten exact 274.863 dollar en 99 cent, omgerekend zo'n 230.553 euro, betalen wegens niet betaalde belasting over het jaar 2016.

Ook tussen Mel B en Stephen blijft het botsen. Hoewel ze sinds kort officieel gescheiden zijn na een huwelijk van tien jaar, vechten ze nog steeds een bittere strijd in de rechtszaal. Mel B beschuldigt Stephen er onder meer van dat hij de kinderen onthoofdingsvideo's toonde die gemaakt zouden zijn door terreurorganisatie IS.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.