Nog meer beschuldigingen aan adres Kevin Spacey

EPA
Steeds meer mannen beschuldigen Kevin Spacey van grensoverschrijdend gedrag. De Londense politie onderzoekt momenteel zes voorvallen, melden Amerikaanse media.

In het Verenigd Koninkrijk werden al drie beschuldigingen aan Spaceys adres onderzocht. Onlangs meldden zich nog drie mannen bij de politie. Zij zeggen dat Spacey zich ook in 1996, 2008 en 2013 misdroeg. De Amerikaanse acteur zou zich in Londen en Gloucester schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik.

Ook Guy Pearce, die een relatie heeft met de Nederlandse Carice van Houten, heeft zijn beschuldigingen geuit. Volgens de Australische acteur ging de in opspraak geraakte Spacey ook tijdens de opnames van 'L.A. Confidential' over de schreef. In het Australische programma 'Interview' noemt Guy de acteur "handtastelijk". "Gelukkig was ik 29 en geen veertien", zei Guy, verwijzend naar de verhalen van Anthony Rapp. Die acteur was in oktober de eerste die Spacey beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. 

Volgens Rapp maakte de destijds 26-jarige Spacey in 1986 avances, toen hij pas veertien jaar was.

In de Verenigde Staten lopen meerdere onderzoeken naar de ontslagen 'House Of Cards'-acteur. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.