Nieuwe romance van Tanja Dexters zet meteen kwaad bloed: "Nee, ik ben geen echtbreekster"

Tanja Dexters
Kristof Ghyselinck Tanja Dexters
Tanja Dexters (41) en een rimpelloos liefdesleven: het lijkt niet samen te gaan. Na haar mislukte relatie met zakenman Miguel en korte avontuurtjes met toyboys Ignazio en Gillian, verloor Tanja nu haar hart aan Michael Peeters, een handelaar in luxe-auto’s. Maar ook die nog héél prille romance baadt nu al in een sfeer van roddel en schandaaltjes. ‘Waarom gunt niemand mij m’n geluk’, vraagt Tanja zich emotioneel af.

‘Voorzichtig verliefd.’ Zo omschrijft Tanja ­Dexters haar huidige liefdesstatus het liefst zelf. ­Michael Peeters heet haar ­nieuwe vlam, een 39-jarige handelaar in wagens van Jaguar en Land Rover uit Herentals. Na haar amoureuze avontuurtjes met de veel jongere Italiaanse playboy Ignazio en politieagent Gillian kiest Tanja nu opnieuw een man van haar eigen leeftijd. Maar hun ontluikende romance start onder een slecht gesternte.

Verblind door liefde

In het Antwerpse doen immers heel wat kwalijke geruchten de ronde. Daar wordt verteld dat Tanja er de oorzaak van is dat Michael recent z’n vrouw en kind in de steek liet. Bovendien zou hij nog amper tijd doorbrengen in z’n zaak. ‘Sinds hij Tanja kent, is Michael erg veranderd’, klinkt het. ‘Hij heeft halsoverkop z’n vrouw en kind aan de kant geschoven omdat hij volledig verblind is door liefde. Michael en Tanja gaan voortdurend feesten en gedragen zich echt als twee verliefde pubers.’ Dat er volop ruimte is voor feestjes, ontging ook enkele bezoekers van Tomorrowland niet. Zij spotten er Tanja in een exclusief hoekje van het terrein en lieten ons weten dat de sfeer meer dan uitbundig was. Aan de exclusieve B2B stage voor VIPS, met uitzicht op het imposante hoofdpodium, lieten Michael en Tanja zich tijdens het tweede weekend van Tomorrowland helemaal gaan op de opzwepende beats. Een ticket om daar te mogen feesten kost meer dan 500 euro per persoon. Champagne inbegrepen, uiteraard.

Geen echtbreekster

Tanja zelf is serieus geschrokken van de beschuldigingen dat ze een gezin uit elkaar gerukt zou hebben. "Met de hand op het hart: ik ben geen echtbreekster’, reageert ze. "Ik weet niet wie dit rondstrooit, maar het moet stoppen. Waarom gunt niemand mij m’n geluk? Ik heb niet voor een liefdesbreuk tussen Michael en zijn ex gezorgd, die relatie was al doodgebloed voor onze eerste ontmoeting."

"We hebben elkaar een tijdje geleden leren kennen en we amuseren ons, maar van een diepgewortelde relatie met uitgesproken engagement is nog geen sprake. We zijn aan het daten en zien wel waartoe dit leidt. Ik wil rustig de tijd nemen om te ontdekken wat dit kan worden. Maar ik kan wel zeggen dat we goed overeen­komen en regelmatig met elkaar afspreken."

Lees het volledige verhaal deze week in Dag Allemaal.
97 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Heidi Werbrouck

  Hoe zou het intussen zijn met Valentina? Zich wellicht aan het opdoffen voor de schoolpoortfotosessie voor de boekskes op 3 september en dan op naar de kerstboomfotosessie en tussenin bij de nanny want Tania heeft het druk druk druk maar met wat eigenlijk? Neem een voorbeeld aan jouw (voormalige?) vriendin Ann Van Elsen, die heeft een gewone maar goede vent en zorgt voor haar (plus)kinderen ipv zich als een overjaarse puber te gedragen..

 • Ronald Polutnik

  Als Tania D , niet zo bekend was , dan had Michael haar niet eens zien staan en ook niet zien zitten . Dus kikt hij hier op , dat Tania bekend is en hij nu ook in de pictures komt te staan . Voor de rest denk ik dat dit niet echt liefde zou zijn of is . Lang zal het niet duren , als het een gewone werkman was dan wel .

 • Gerd Camps

  Na de feestdagen komt er een nieuw jaar en een nieuwe vrijer.

 • walter De Witte

  Ik ben 61 ben getrouwd en heb 2 kinderen. Tanja zou het mij toch 2x moeten vragen hoor ! Alee om te stoppen he. Spijtig genoeg zal ze mij dat nooit vragen want ben maar gewone werkmens. Maar ze heeft gelijk dat ze geniet van het leven.

 • Myriam Franssens

  Als iedereen eens voor zijn eigen deur zou keren, zou de wereld er veel mooier uitzien. Leven en laten leven.