Nieuwe reeks 'Undercover': afgetrainde Kevin Janssens als ruige drugscrimineel

VRT/JO VOETS
In de nieuwe Eén-fictiereeks 'Undercover' kruipen Tom Waes en de Nederlandse actrice Anna Drijver in de hoofdrol. Maar ook Kevin Janssens zal te zien zijn in de prent. En op de eerste beelden vanop de set toont een halfnaakte Kevin nogmaals waarom hij zoveel vrouwen in zwijm doet vallen. 

'Undercover' draait rond xtc-producent Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers. De Nederlander woont in een villa in Limburg, maar zit tijdens de weekends en vakanties op een camping op honderd meter van zijn huis. De Belgische politie installeert twee undercoveragenten, Tom Waes en Anna Drijver, op de camping om contact te leggen en Ferry's netwerk te infiltreren.

Gisteren sloeg de filmploeg van zijn tenten op in Lommel. Zo'n verhaal binnen het drugsmilieu, dat vraagt natuurlijk om een aangepaste ruige look. Wij tonen je nu al hoe Kevin Janssens, Tom Waes en Anna Drijver er zullen uitzien.

'Undercover' wordt pas in 2019 verwacht op Eén.

Frank Lammers (als Ferry Bouman) en Tom Waes (als Bob Lemmens)
VRT/JO VOETS Frank Lammers (als Ferry Bouman) en Tom Waes (als Bob Lemmens)
a
VRT/JO VOETS a
a
VRT/JO VOETS a
a
VRT/JO VOETS a1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • tom van goethem

    Precies iet om naar uit te kijken