Nieuwe liefde voor 'Familie'-acteur Jelle Florizoone

kos
Jelle Florizoone is niet langer vrijgezel. Nadat de twintigjarige Familie-acteur anderhalve maand geleden nog een punt zette achter zijn relatie met zijn Marokkaanse vriend, heeft hij nu zijn hart verloren aan een Egyptische jongen, Amir.

De twee leerden elkaar kennen op een feestje van gemeenschappelijke vrienden. "Daar hebben we voor het eerst echt met elkaar gebabbeld want eigenlijk kennen we elkaar wel al langer. Enkele weken geleden sloeg de vonk dan over en nu zijn we voorzichtige stapjes aan het zetten in de liefde. We zijn al samen naar Tomorrowland en Disneyland Paris geweest", vertelt Jelle in Story.

De acteur brak nog niet zo lang geleden met zijn vorige vriend en uit die relatie heeft hij lessen getrokken. "Een liefdesbreuk is natuurlijk nooit leuk, maar ik ben nog jong en dat hoort er gewoon bij. Het leven is een leerproces met ups-and-downs. Natuurlijk hoop ik dat die weg makkelijk verloopt, maar dat is jammer genoeg niet het geval. Ik heb geleerd uit mijn vorige relatie, want ik heb ook fouten gemaakt. Maar een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen."

Egyptisch jongen
Amir is een Egyptische jongen. De acteur geeft toe dat hij een zwak heeft voor zuiderse types. Zijn vorige vriend was Marokkaans. "Het klopt wel dat ik me aangetrokken voel tot donkerharige types omdat ik zelf blond ben. Maar ik hou vooral van mensen met een verhaal. Tuurlijk kijk je eerst naar het uiterlijk, maar het verschil tussen een flirt en een relatie is toch wel de inhoud en daar ga ik voor", besluit hij.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels