Nieuwe haartrend recht uit Hollywood: de mini-frou

Emma Watson
Photo News Emma Watson
Een extreem korte frou tot ver boven je wenkbrauwen. Wie durft deze nieuwe haartrend aan? In Hollywood maken actrices Emma Watson en Emma Roberts alvast een statement met hun gewaagde pony.
Emma Roberts
AFP Emma Roberts

Deze nieuwe trend is er wel eentje voor de echte durvers. Harry Potter-ster Emma Watson werd op de rode loper van de Golden Globes als eerste gespot met een extra korte froufrou, die tot ver boven haar wenkbrauwen komt. En nu heeft ook Emma Roberts de schaar in haar pony gezet. Terwijl Watson nog voor een nonchalant vallende versie koos, heeft Roberts voor een kaarsrechte frou gekozen. Zeer gewaagd, maar beide dames komen ermee weg. Opvallend: ook bij ons lijken vrouwen gecharmeerd door de nieuwe trend. Gisteren zette Tine Embrechts een foto op Instagram van haar nieuwe, extreem korte witblonde coupe en ook daar bespeuren we een mini-frou. Wie volgt? Wel opgelet, want deze haarsnit is enkel weggelegd voor dames met een ovaal-, lang- of hartvormig gezicht. 

Tine Embrechts
RV Tine Embrechts11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nadi Dima

  Vind bij tine mooi staan die look.

 • SAM Bedfort

  Echt niet mooi.

 • Patrick Jonkers

  Toch veel mooier dan die opgeschoren koppen....

 • Christine Laevers

  Nieuwe trend ? Dat is gewoon een retrokapsel van de jaren twintig en dertig! Of klasseer het onder klassiek en dus tijdloos kapsel. In die jaren stillekens was het inderdaad een nieuwe trend.

 • Marie-Claire De Bosscher

  toen ik kind was, zo'n 45 jaar geleden, droeg iedereen zijn frou frou op die manier, alles komt terug in de mode.