Nieuw nummer Miley Cyrus verwijst duidelijk naar haar breuk met Liam Hemsworth

Photo News
Het privéleven van Miley Cyrus (26) mag dan een fikse dip kennen, het lijkt erop dat de breuk met Liam Hemsworth (29) haar inspiratie wel ten goede is gekomen. Bijna een week nadat het koppel onthulde een punt te zetten achter hun huwelijk brengt de zangeres een emotioneel nieuw liedje uit.

Hoewel de 26-jarige Miley niet expliciet zegt dat het nummer is geïnspireerd door haar ex, doet de tekst en de timing van Slide Away dit wel vermoeden. "Zet je eroverheen, we zijn geen 17 meer. Ik ben niet meer wie ik was. Je zei dat alles is veranderd. Je hebt gelijk, ik ben nu volwassen", zingt ze onder meer.

Miley staat bekend als een wildebras die niet vies is van een jointje, en heel wat mensen dachten dan ook dat haar gedrag de reden voor de breuk was. Een vriend vertelde echter eerder deze week al aan People Magazine dat het net Liams gedrag was die de druppel deed overlopen. “Iedereen denkt altijd dat Miley de problematische factor is, dat ze kinderachtig is en constant aan het feesten is, maar dat is allerminst accuraat”, klonk het. “Het is Liam die constant op de boemel is met zijn vrienden, en Miley vindt dat hij daar intussen uitgegroeid moet zijn.”

Humeurig

Daarnaast is Liam ook niet de makkelijkste, aldus de bron. “Hij portretteert een heel vriendelijk, rustig imago, maar in realiteit is hij best humeurig. Ze probeerde hem altijd te steunen als zijn gemoed zwartgallig werd, maar het is niet makkelijk voor haar. Hij vindt het ook vreselijk als hun mindere momenten breed uitgesmeerd worden in de pers, en heeft dan de neiging om zich op haar af te reageren. Het weegt al een tijd op hun relatie.” Dat Miley intussen zoenend gespot werd met vriendin Kaitlynn Carter op vakantie, is alleen maar omdat ze het moeilijk heeft, aldus de vriend. “Ze heeft echt hard geprobeerd om het huwelijk te doen werken. Ze wilde zelfs in therapie gaan.”

Miley en Liam leerden elkaar in 2009 kennen op de set van de film ‘The Last Song’. De twee hadden jarenlang een knipperlichtrelatie tot Hemsworth haar in 2012 ten huwelijk vroeg. Ze gingen echter een jaar later uit elkaar, maar verzoenden zich in 2015. Acht maanden geleden- in december 2018 - stapten ze dan uiteindelijk in het huwelijksbootje, maar dat sprookje is nu ook voorbij.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.