Nieuw boek doet stof opwaaien in Hollywood: “Waarom Jennifer Aniston en niet Angelina Jolie ‘het laatst lacht’”

Photo News
Jennifer Aniston (50) heeft er laatste jaren alles aan gedaan om haar liefdesrivale Angelina Jolie af te troeven. Dat beweert schrijver Ian Halperin in ‘Friends With Benefits’, een nieuw onthullend boek over het privéleven van de actrice. Volgens de auteur is Jennifer bereid heel wat geld uit te geven om te slagen in haar missie: een slordige 225.000 euro per jaar.

Het leek misschien lange tijd anders, maar volgens het boek wist Jennifer Aniston rust te vinden na haar beruchte scheiding van Brad Pitt in 2005, toen die haar verliet voor actrice Angelina Jolie nadat ze samen op de set stonden van ‘Mr. & Mrs. Smith’. Schrijver Ian Halperin meent dat haar wraak zo zoet is, omdat ze zich focust op haar gezondheid en haar welzijn, met heel wat positieve effecten tot gevolg. 

“Wie had ooit gedacht dat Jen er zo veel beter zou uitzien als Angelina Jolie?”, zeggen de beste vrienden van Aniston in het boek. “Het bewijst dat het niet uitmaakt hoe je start in het leven, het gaat hem over hoe je het afmaakt. Ik ben zo gelukkig voor haar!”  

Prijskaartje

Aan dat geluk hangt evenwel een prijskaartje: volgens auteur Halperin spendeert Jennifer zo’n 225.000 euro per jaar aan therapie, yoga, meditatie en laserbehandelingen om de huid te vernieuwen en jong te houden. “Ze zocht naar welvarendheid, en dat heeft ze gevonden ook. Ze is de afgelopen jaren enorm gegroeid als persoon. Ze licht elke kamer op die ze binnenwandelt. Ze is iconisch, en ik denk niet dat er actrices zijn die er beter uitzien op hun vijftigste.” 

In het boek krijgt de lezer het tot nu toe onvertelde verhaal van Aniston na de scheiding. De schrijver sprak naar eigen zeggen met meer dan 350 verschillende contacten van Jennifer om het boek samen te stellen. Het besluit van de groep is duidelijk: “Jennifer Aniston is erin geslaagd haar beste leven te leven.”  

Gekraakt

Halperin beweerde eerder al dat Angelina, samen met haar broer James Haven en haar manager Geyer Kosinski, een venijnige roddelcampagne had opgezet heeft tegen Jennifer Aniston. Toen Brad verkondigde dat hij wilde scheiden van Jenn, werd Angie doelbewust afgeschilderd als een echtbreekster. Het brak Jennifers hart, waardoor zij enkele ‘slinkse’ persberichten uitstuurde. Zo stelde Aniston dat zij geen kinderen wilde en haar carrière wilde uitbouwen, terwijl Brad snakte naar een gezinnetje. Een leugentje om bestwil, bleek dus later. 

Daarom heeft Aniston volgens haar vrienden tussen één gulden regel in het leven geroepen: “Ze heeft gezworen dat ze nooit nog een woord zal uitwisselen met Angelina Jolie.”

Photo News25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy De Vuyst

  Met 225.000 euro per jaar zou ik er nog veel beter uitzien!

 • Lucynda van der Does

  Team Jennifer all the way!!!!

 • Bart Van Ransbeeck

  ik vind er niks aan , echt overroepen die 2 , ik zie dagelijks veel knappere dames in t straat en die mooier zijn omdat ze er niks aan doen , gewoon naturel, en zien er niet uit als wassen beelden maar echte mensen

 • Audrey Benneth

  Het was sowieso al laag van Angelina om een huwelijk kapot te trekken.Ze heeft uiteindelijk haar eigen karma gecreërd.Jennifer heeft meer respect, jammer genoeg heeft Brad dit niet tijdig ingezien en zag hij enkel het uiterlijke vertoon.Jammer dat men op deze manier zoveel kostbare tijd verdoet aan fake mensen om uiteindelijk tot het besef te komen dat hun eerste keuze de beste was. Maar helaas gaan ze dat nooit toegeven.

 • Sandra Adriaens

  Op het gezicht van Jennifer liggen karrevrachten make-up. Vind er weinig natuurlijk aan. En Angelina dat is vel over been. En mentaal niet allemaal op een rij. Ik vind het geen rolmoddelen.