Niels Destadsbader (25) ruilt VRT voor VTM

photo_news
Opvallende transfer in televisieland: de populaire Ketnetwrapper en zanger Niels Destadsbader (25) verlaat de VRT voor VTM. Daar zal hij in het najaar een nieuw dansprogramma presenteren.

Met Niels Destadsbader haalt VTM één van de grootste tv-beloftes binnen. De vooral bij jonge kijkers erg populaire zanger wordt er meteen het uithangbord van een primetimeprogramma. Hij zal er de Vlaamse variant van 'Stepping Out' presenteren, een erg populair dansprogramma in Groot-Brittannië. Net als in 'Sterren op de Dansvloer' wagen BV's zich er op de dansvloer. Maar dat doen ze niet met een professionele partner, wél met hun eigen vaste partner.

Niels was in 2008 al even te zien op VTM, toen hij in 'Familie' de rol speelde van Pim. Bij de VRT was hij een jaar later dan weer te zien als zanger in 'Steracteur Sterartiest'. Dat jaar ging hij ook aan de slag als Ketnetwrapper en bouwde hij aan een carrière als zanger. Bij het grote publiek is Niels bekend als Ronald 'Ronaldinho' Decocq, de stiefzoon van Boma in 'F.C. De Kampioenen'. In 2012 presenteerde hij Junior Eurosong. Dit voorjaar was hij gastheer van 'De Eregalerij'.

Ook voor Sean Dhondt, die andere 'jonge' presentator aan de Medialaan en vast ankerpunt bij JIMtv, staan er veranderingen op til. Hij zal in het najaar te zien zijn in 'The Voice Kids'.