Nicole Kidman: “Cast heeft het te druk voor nog een seizoen ‘Big Little Lies’”

De cast van ‘Big Little Lies’
DR De cast van ‘Big Little Lies’
Nicole Kidman (52) sluit een terugkeer van serie ‘Big Little Lies’ niet helemaal uit, maar voorlopig hoeven fans niet te rekenen op een derde seizoen. Dat vertelde de actrice woensdag op een persdag van HBO.

Volgens de Australische zou het op korte termijn praktisch gezien niet eens mogelijk zijn iedereen weer bij elkaar te krijgen. "Kijk alleen al naar Laura, die kunnen we voorlopig echt niet strikken", zo zei ze over Laura Dern, die deze week werd genomineerd werd voor een Oscar voor haar werk in ‘Marriage Story’ en tevens te zien is in de film ‘Little Women’, die ook meedingt voor een Academy Award. Ook Zoë Kravitz, die onlangs tekende voor de rol van Catwoman in een nieuwe film over die superheldin, is volgens haar collega veel te druk voor een derde seizoen van ‘Big Little Lies’.

Kidman is later dit jaar wél te zien in ‘The Undoing’, een miniserie geschreven door David E. Kelley, die ook verantwoordelijk was voor het script voor ‘Big Little Lies’. De actrice speelt daarin een vrouw die op het ene moment nog alles voor elkaar heeft, waarna een reeks gebeurtenissen haar leven volledig op z'n kop zetten. Hugh Grant is in de serie te zien als haar echtgenoot.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.