Nicolas Cage is huwelijk al na vier dagen zat en vraagt nietigverklaring aan

Nicholas Cage in 2001.
REUTERS Nicholas Cage in 2001.
Vier dagen na zijn trouwgeloften heeft Nicolas Cage een rechter in Las Vegas al gevraagd zijn huwelijk met Erika Koike nietig te verklaren.

Nicolas en Erika trouwden afgelopen zaterdag in het geheim. Volgens rechtbankpapieren die Entertainment Tonight in handen heeft, diende de acteur gisteren echter al het verzoek in voor een nietigverklaring van het huwelijk. Hij heeft daarbij aangegeven dat hij een scheiding in gang wil zetten als dat niet mogelijk is.

Voor Cage was het zijn vierde huwelijk. In 1995 trouwde hij met Patricia Arquette, maar dat huwelijk liep in 2001 op de klippen. In 2002 volgde dan een huwelijk met Lisa Marie Presley, maar nog datzelfde jaar vroeg hij de scheiding al aan. Twee jaar later stapte hij in het huwelijksbootje met Alice Kim. Met haar kreeg hij een zoon, Kal-El. Het koppel bleef twaalf jaar samen, maar in 2016 kwam ook aan hun relatie een einde. In 2018 vertelde hij over zijn mislukte huwelijk in The Guardian: “Het kwam voor mij als een schok. Ik zag het helemaal niet aankomen. Ik wil zeker vrienden blijven. Ze was erg jong toen we trouwden en ik denk helemaal niet slecht over haar. Maar nu denk ik: ik ben 54 en opnieuw single. Dat zag ik niet aankomen! Het is even slikken.”

Cage heeft trouwens ook een 28-jarige zoon, Weston Coppola Cage, met zijn ex-vriendin Christina Fulton. Die trad ook al drie keer in het huwelijksbootje. Het zal dus toch een klein beetje in de familie zitten.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nicole Gyselinckx

    In Vegas getrouwd, was waarschijnlijk niet nuchter op dat moment, gebeurt vaker !

  • johanneke li

    Dat krijg je wanneer je trouwt voor de show ipv voor de liefde...

  • Febe Chapin

    Wou hij het record breken? Het snelste was 4 uur, geen 4 dagen. Hij kan nog gaan voor meeste scheidingen.